ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Artemis Halı Murano Halı

04-05-2021 00:09
Artemis Halı Murano Halı

Artemis Halı Murano Halı


Artemis Murano koleksiyonu Artemis halı markasının kalitesine inandığı ve uzun yıllardan beri üretimini sürdürdüğü bir koleksiyonudur. Çoğunlukla klasik göbekli salon halısı desenleri ve çerçeve desenli salon halılarının üretildiği bu koleksiyonda bir kaç modern desenli seçenekte mevcuttur. Peki Artemis Murano koleksiyonu nasıl bir kaliteye sahiptir?  Hangi alanlarda kullanılır? Birlikte inceleyelim. 


Artemis Halı Murano Modelleri


Artemis Murano akrilik iplikten dokunan dayanıklı bir yapıya sahiptir. Uzun zamandan beri üretimde olan bu koleksiyona 2021 yılı yeni sezon hazırlıkları kapsamında dört yeni desen ilave edilmiştir. Artemis Murano kalitesini beğenen ve bu kalite içerisinde tercih yapmak isteyen kullanıcılara sunulan yeni dört desen çerçeve desenlidir. Aklınlık olarak ise  12mm hav yüksekliğine sahip olan Murano koleksiyonu dönemin makine halıları arında ortalamanın üzerinde bir kalınlığa sahip olduğu söylenebilir. Sizlerde evinizin çeşitli alanlarında Artemis Murano koleksiyonunu tercih edebilir, uzun ömürlü ve dayanıklı yapıda bir halıya sahip olabilirsiniz. 

 

En Güzel Artemis Halı Murano Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan. Halisaticisi.com onlarca markanın buluşma adresidir. Artemis Murano koleksiyonu ürünlerin yanısıra sektörde saygınlık kazanmış onlarca marka halıyı sizlerin zevkine sunuyoruz. Beğendiğiniz marka ve modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz.


IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.