ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Artemis Halı Silk Halı

10-05-2021 19:44
Artemis Halı Silk Halı

Artemis Halı Silk Halı


Artemis Silk koleksiyonu 2020 yılında Artemis halı markasının müşterilerine sunmuş olduğu klasik desenlerin olduğu özel bir koleksiyon olmuştur. Tamamiyle eski dönem ipek halılarının desenlerinden esinlenilerek hazırlanmış olan bu koleksiyon klasik salon halısı tarzındadır. Peki Artemis silk nasıl bir koleksiyondur? Birlikte inceleyelim. 


Artemis Halı Silk Modelleri


Artemis Silk koleksiyonu klasik tarzı ile adından söz ettiriyor. 4mm hav yüksekliği ile Artemis halının en ince yapılısı halısı olma özeliğini taşırken metrekarede 2.000.000 ilmek sıklığı ile en sıkı dokunuşa sahip halısı olmuştur. Artemis Silk desen  tarzı ile klasik salon haslısı modelleri içermektedir. Evinin salonunu klasik olarak tasarlayan kullanıcılar için özel bir seçenek durumunda olan Artemis Silk, tozum az teknolojisi ile üretilmiştir. Sizlerde ipek halı inceliğinde yumuşak bir yüzeye sahip salon halısı arıyorsanız Artemis Silk tam size göre.

 

En Güzel Artemis Halı Silk Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan. Halisaticisi.com onlarca markanın buluşma adresidir. Artemis Silk koleksiyonu ürünlerin yanısıra sektörde saygınlık kazanmış onlarca marka halıyı sizlerin zevkine sunuyoruz. Beğendiğiniz marka ve modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.