ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Bahariye Halı Deniz

25-04-2021 18:30
Bahariye Halı Deniz

Bahariye Halı Deniz


Bahariye halı markasının koleksiyonları düşünüldüğünde Deniz kalitesi üst kalitelerindedir. Bahariye halının bambu salon halısı koleksiyonu olan Bahariye Deniz farklı ebat seçenekleri ile evinizin farklı alanlarındada tercih edebilirsinizi. Peki Bahariye Deniz nasıl bir halıdır? Gelin birlikte inceleyelim. 

 

Bahariye Halı Deniz Modelleri 


Bahariye Deniz, daha çok bambu salon halısı arayışında olan ziyaretçilerimizin ilgisini çekecek bir koleksiyondur. 10 mm hav yüksekliğine sahip olan Bahariye Deniz dönemin makine halıları düşünüldüğünde ortalama bir kalınlığa sahiptir. Bambu iplikten dokunuyor olduğundan yumuşak bir yüzeye sahiptir. Toz ve tüye karşı alerjik sorun yaşayan kullancılar Bahariye Deniz koleksiyonunu tercih ettiğinide bir sorun yaşamıyorlar. Metrekarede 1.248.000 ilmek ucu sıklığındadır. Bu sıklık desen görünümünüde olumlu yönde etkilemektedir. Yedi farklı ebat seçeceğinin olduğu Bahariye Deniz yalnızca bambu salon halısı olarak tercih edilmiyor. Yatak odası için üçlü yatak odası alternatifi olan koleksiyonun ayrıca evin dar alanları için yolluk alternatifleride bulunmaktadır.


En Güzel Bahariye Halı Deniz Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan halisaticisi.com onlarca markanın ürünlerini uygun fiyatlara müşterilerinin zevkine sunmaktadır. Bahariye Deniz koleksiyonu sitemizde satışa sunduğumuz özel koleksiyonlarımızdan bir tanesidir. Bahariye Deniz koleksiyonu içerisinden beğendiğiniz modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.