ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Dolce Vita Halı Matrix

08-05-2021 14:42
Dolce Vita Halı Matrix

Dolce Vita Halı Matrix

DoceVita Halı Matrix, koleksiyonu markanın en çok satan koleksiyonlarının başında gelmektedir. Kabartmalı yapısı kendine has saçakları oldukça dikkat çekmektedir. Modern salon halısı arayışında olan ziyaretçilerimizin sıklıkla tercih ettiği bir koleksiyondur. Peki Matrix koleksiyonunun kalitesi nasıldır? Hangi alanlarda kullanılabilir? Gelin birlikte inceleyelim. 

 

Dolce Vita Halı Matrix Modelleri 


DoceVita Halı Matrix, koleksiyonu kabartmalı salon halısı seçeneklerinin olduğu bir koleksiyondur. 20mm hav yükseliğine sahiptir. Polip iplik cinsinde dokunan DoceVita Halı Matrix anti bakteriyel özeliğe sahiptir. Yalnızca salon halısı olarak tercih edilmiyor. Modern halı oluşu genç odası, mutfak, yatak odası, yolluk ve bebek odası halısı olarak da tercih edilmesini sağlıyor. Düz renkte kabartlamlı halı seven ziyaretçilerimiz Matrix koleksiyonunu inceleyebilirler. 


En Güzel Dolce Vita Halı Matrix Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan halisaticisi.com onlarca markanın ürünlerini uygun fiyatlara müşterilerinin zevkine sunmaktadır. DoceVita Halı Matrix koleksiyonu sitemizde satışa sunduğumuz özel koleksiyonlarımızdan bir tanesidir. DoceVita Halı Matrix koleksiyonu içerisinden beğendiğiniz modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.