ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Flora Otantik

16-05-2021 17:59
Flora Otantik

Flora Otantik


Flora halı markası farklı tarzda ürün arayışı olanlar için özel bir koleksiyon geliştirdi. Micro fiber polyester iplik kullanarak hazıladığı Flora Otantik koleksiyonu evinin dekorasyonunda farklılık arayanlar için önerilerimiz arasında. Flora halının bu koleksiyonunu birlikte inceleyelim.


Flora Otantik Modelleri 


Flora halı otantik koleksiyonunu diğer koleksiyonlardan ayıran ayıran en büyük farklılık saçaklarında örgülü bir saçak yapısınının kullanılıyor olması. Adındanda anlaşılacağı gibi Flora otantik koleksiyonunda otantik desenler tercih temekte. Otantik tarzda bu desenleri çok beğeniliyor ancak önemli detay saçaklarda bu tarzda hazırlanmış koleksiyona eklenen kalın ve örgülü saçak desenleri çok yerinde tamamlamış oluyor. Bunlar Flora halı otantik koleksiyonunu görünüm olarak öne çıkaran detaylar. Peki ya iplik ve kalite? Micro fiber polyester iplikten dokunmuş olan Flora otantik antibakteriyel yapıdadır. Bu özelliği ile toza ve tüye karşı alerjik sorunu olan kullanıcılar için ayrı bi tercih sebebi olacaktır. Eski dönem halıları kadar kalın bir yapıda değildir. Günümüz şartlarındaki halılar düşünüldüğünde Otantik koleksiyonu ortalama bir kalınlığa sahiptir. Buda hafif bir halı olma avantajı sağlamış oluyor. 


En Güzel Flora Otantik Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan halisaticisi.com onlarca markanın ürünlerini uygun fiyatlara müşterilerinin zevkine sunmaktadır. Flora Otantik koleksiyonu sitemizde satışa sunduğumuz özel koleksiyonlarımızdan bir tanesidir. Flora Otantik koleksiyonu içerisinden beğendiğiniz modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.