ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Koridor Halısı Seçimi

13-12-2020 19:41
Koridor Halısı Seçimi

 

Koridor ve Antredeki Seçimlerinize Dikkat Etmelisiniz

 

Özellikle salon, yemek odası ve oturma odası, gibi alanlar genel olarak ön planda olmuştur. Kullanıcılar bu alanların dekorasyonuna daha fazla zaman harcarlar. 

Dekorasyonda fark yaratmanın en kolay yolu, ayrıntılara dikkat etmek. 

Daha az dikkat çeken mekânlar için farklı fikirler üretebilmek ve bu mekânlara doğru halı seçimi, dekorasyonu özgün kılacaktır.

Bu noktada gündemimize, antre ve koridor bölümleri gelmekte.

Antre ve koridorun halı ve yolluk seçimlerinde de diğer alanlar kadar özen gösterebilirsiniz.

Fazla eşya yer almadığından, buralarda konumlanan halı yada yolluklarınız silik kalamaz.

Bu nedenle, Koridor için halı seçimi son derece önemlidir.  Koridorda ve antrede bulunan halı, bütün atmosferi etkileyen güç durumundadır. Peki, koridor halısı seçerken nelere dikkat edilmeli?

 

Koridorun Kullanım Sıklığı

 

Bir çok odanın birbirine bağlantı alanı koridorlar olduğundan koridor en çok kullanılan alanlardandır. Koridorunuz için seçeceğiniz halıyı tercih ederken bu durumu göz ardı etmemelisiniz. 

Kirlenmenin sık ve yoğun olarak gerçekleşeceği alanlardan biri olduğundan dolayı bu alanlarda temizliği kolay halılar tercih etmeniz önemlidir. Koridor için tercih edeceğiniz bir çok alternatifi kalitede koridor halısını halisaticisi.com da bulabilirsiniz. 



Halı Ölçüsü

 

Hangi büyüklükte bir koridor halısının kullanılacağı üzerinde, koridordaki eşya 

yoğunluğuna göre karar verilmesi gerekir. 

Genellikle dar yapılı olduklarından koridorlarda fazla eşya kullanımı, küçük ebatlı halı seçimini gerektirmekte, aksi halde, boğucu bir görüntü ortaya çıkacaktır. Kesme yolluklar, istenilen ölçülere göre hazırlanabildiğinden, bu açıdan gayet kullanışlı olacaktır. 

Bununla birlikte, çok küçük ve hafif halıların ayak altından kayabileceğini unutmayın. Bu ise, özellikle evde küçük çocuklar varsa ciddi ev kazalarına sebebiyet verebilir. O yüzden, kaymaz tabanlı halılar sizler için bir seçenek olacaktır. Kaymaz tabanlı halı tercih etmek istemiyorsanız normal doku halıların altına halı kaymasını engelleyen halı kaydırmaz sermelisiniz. 

Yolluk modellerini incelemek isterseniz 

 

 

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.