ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Merinos Halı Tresor

01-05-2021 16:16
Merinos Halı Tresor

Merinos Halı Tresor


Merinos halı, markasının 2020 yılı koleksiyonları arasında olan Merinos Tresor markanın üst kaliteleri arasındadır. Tresor koleksiyonu içerisinde hem klasik desenli salon halıları hemde modern desenli salon halısı modelleri hazırlanmış, müşterilerinin zevkine sunulmuştur. 


Merinos Tresor Modelleri 


Merinos Halı Tresor koleksiyonu akrilik iplikten dokunan yapısı ile dayanıklı salon halıları arasındadır. Yumuşak yüzeyli yapısı ile kullanıcılarının büyük beğenisini kazanan Merinos Tresor koleksiyonuna yeni sezon hazırlıkları kapsamında dokuz yeni desen ilave edilmiştir. Farklı ebat seçeneklerinin de sunulduğu Merinos Tresor koleksiyonu evinizin farklı alanlarında kalitesine güvenebileceğiniz bir koleksiyon olacaktır.


En Güzel Tresor Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan halisaticisi.com onlarca markanın ürünlerini uygun fiyatlara müşterilerinin zevkine sunmaktadır. Merinos Tresor koleksiyonu sitemizde satışa sunduğumuz özel koleksiyonlarımızdan bir tanesidir. Merinos Tresor koleksiyonu içerisinden beğendiğiniz modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.