ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Metraj Halı

02-05-2021 10:30
Metraj Halı

Metraj Halı

Bir izmir firması olan Metraj halı 2016 yılında kurulmuştur. Sektörde 50 yıllık geçmişe sahip olan Dönemzler markasının yeni marka oluşumudur.  Amacı sürekli yeni ve kaliteliyi tüketiciye sunmak olan Metraj halının ne tür halıları var? Halılarını birlikte inceleyelim. 

Metraj Halı Modelleri 

Metraj Halı halı dokusunda kullanılan bir çok iplik türünde ürünler üretmektedir. Akrilikten viscona, kadifeden, şönile bir çok farklı iplik türünden ürün hazırlamaktadır. Gerek modern gerek geleneksel desenlerin koleksiyonlarında bulunduruyor ve farklı türden zevkle sahip müşterilerin zevkine sunuyor. Metraj halının popüler koleksiyonları ise şu şekildedir; Coco, libas, zara, Grande, Cherokee dir. Ayırca evinizin farklı alanlarında kilim kullanmayı tercih ediyorsanız kilimco koleksiyonu kullancıları tarafından keyifle kullanılıyor. Çamaşır makinesinde yıkanabilir oluşu ve her iki yönünüde kullanılabilir olması kilimco koleksiyonunu kullancılarının gözünde özel kılmaktadır. Ev dekorasyonunda estetik kadar doğallık da öndemli diyenlerdenseniz Maldiv koleksiyonunu incelemelisiniz. Sektörde daha çok hasrı halı yada jüt halı ismi ile sınıflandırılan bu özel koleksiyon el işçiliği ile hazırlanıyor. Doğallık ve zerafet tam olarak bu koleksiyonu anlatmaya yetiyor. 

En Güzel Metraj Halılar Halisaticisi.com’da!

Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan. Halisaticisi.com onlarca markanın buluşma adresidir. Metraj Halı markalı ürünlerin yanısıra sektörde saygınlık kazanmış onlarca marka halıyı sizlerin zevkine sunuyoruz. Beğendiğiniz marka ve modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi koruyan emniyet protokolü, uygun ödeme koşulları ve hızlı kargo avantajı da sizleri bekliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.