ÜYEL OL SEPETTE İNDİRİM FIRSATI YAKALA!

Özel Ebat Halı - Özel Ölçü Halı

13-05-2021 15:04
Özel Ebat Halı - Özel Ölçü Halı

Özel Ebat - Ölçü Halı


Makine dokuma halılarda halının markasına göre belirlenmiş standart ebat seçenekleri olmaktadır. Evinizin yada ofisinizi dekora ederken beğendiğiniz halıyı bu ebatlar arasından seçmeniz gerekmektedir. Peki halı modelini beğendiğiniz ancak ebatları alanınıza uymuyor. İstediğiniz halı alanınızdaki ebada uymuyorsa ne yapılması gerekir? İşte bu noktada bir çok kullanıcı beğendiği halıyı çok içine sinmeyen bir ebatta kullanmak zorunda kalıyor. Yada uzun süre alanına uygun halı arayışı içerisine girmek zorunda kayor. Peki özel ebatlı, özel ölçü halı almak mümkün değil mi? Gelin birlikte inceleyelim.


Özel Ebat - Ölçü Halı Modelleri

Yaşam alanı dekorasyonu için halı en özel unsurlardandır. Halı seçimi yapmak zaten başlı başına zorken birde beğendiğiniz halının ebatlarının uyması ve doğru karar vermek ayrı bir sorun olmaktadır. Halı modelini beğendiniz ancak ebadı uymuyor ne yapmamız gerekiyor? Halıların standart ebatlarına uyum sağlamak zorunda mıyız? Her iki soruda ziyaretçilerimiz tarafından sıklıkla bizlere yönlendirilmektedir. Öncelikli olarak halılarda standart ebat olarak belirlenen ebatları ele almak gerekiyor. Makine halılarında standart ebat olarak kabul edilen ebatlar şu şekildedir; 200x290, 160x230, 150x230, 120x180, 100x300,100x200, 80x300, 80x150 şeklindedir. Kimi üretici dokuma tezgahlarına göre 170x250 ve 240x340 ebatlarınada yer vermektedir. Ancak bu ebatlar üreticinin tercihine göre değişmektedir. Her üründe bu ebatları sunmayabilir. Bunun dışında yine markaya göre ve dokunan halıya göre ende boyda 5-10cm farkılıklı standartlar belirleyebilirler. Bir örnek vermek gerekirse bir marka 200x290 en büyük ebat seçeceği olurken farklı bir markada yada koleksiyonunda 195x295 olabilir. Standart ebatlı halılar ile ilgili küçük ön bilgilendirmeyi yaptıktan sonra özel ebatlı, özel ölçülü halıları inceleyelim. Belirtmiş olduğumuz ebatlar alanınıza istediğiniz görüntüde olmayacaksa bu modeller arasında seçim yapmaya çalışıp vakit kaybetmeye gerek yoktur. Çünkü Halisaticisi olarak üçyüz desende çok özel ebatlı, özel ölçü halı seçeceği ile bu ürün gurubundada en iyi hizmeti hedeflemekteyiz. Özel ebatlı, özel ölçü halılarımız arasından ende ve boyda istediğiniz ebada göre halı hazırlıyoruz. Yalnızca ebat olarak deği, halınızı tamamiyle sizlerin isteğinizle özelleştiriyoruz. Saçak olmasını isterseniz saçaklı, Overlok isterseniz overloklu yada orijinal katlama kenar hangisi sevkinize uygunsa halınız ona göre hazırlanıyor. Beğendiğiniz modeli isterseniz daire halı olarak isterseniz oval halı olarak da hazırlayabiliyoruz. Sizlerde zevkinize uyan özel ebatlı özel ölçü halı koleksiyonları arasından zevkinize uyanı seçin alanınıza uygun ölçüde hazırlayalım. 


En Güzel Özel Ebat - Ölçü Halılar Halisaticisi.com’da!


Halıda uygun fiyat politikası ile hizmet vermekte olan. Halisaticisi.com onlarca markanın buluşma adresidir. Özel ölçü - özel ebat halıların yanısıra sektörde saygınlık kazanmış onlarca marka halıyı sizlerin zevkine sunuyoruz. Beğendiğiniz marka ve modeli uygun fiyata en iyi hizmetle bulabileceğiniz sitemiz, kullanımı kolay tasarımı sayesinde online alışverişinizi kolayca tamalayabilirsiniz. Kredi kartı bilgilerinizi koruyan emniyet protokolü, uygun ödeme koşulları ve hızlı kargo avantajı da sizleri bekliyor.

IdeaSoft® | Akıllı E-Ticaret paketleri ile hazırlanmıştır.